En Incense tiltrekker seg Pokémon der du er i 30 minutter. Her er en metode som lar deg få 5 ganger flere Pokémon når du bruker Incense.

incense

Med å bruke en Incense vil du tiltrekker deg Pokémon der du befinner deg i 30 minutter. Om du står du stille, vil du få ca 1 Pokémon per 5 minutt, så maks her vil da være 6 stk Pokémon på de 30 minuttene den er aktiv.

Slik får du 30 Pokemon med en Incense:

Å bruke dette trikset (eller hacken) er svært enkel, og i tråd med det de ønsker at du skal gjøre når du spiller Pokemon Go. Beveg deg. Om du beveger deg, altså går rundt med en aktiv Incense vil du kunne få opp til 5 ganger så mange Pokémon på de 30 minuttene.

 

Altså vil du kunne få ca 1 Pokémon pr minutt, eller 1 Pokémon pr 200 meter som du går. Dette betyr at om du beveger deg litt vil du med denne enkle metoden kunne få så mye som 30 stk Pokémon i løpet av de 30 minutter den er aktiv.

 

Så da er det bare å ta på seg god skoene, ta med det hunden og spasere en liten tur.

 

 

En Incense tiltrekker seg Pokémon der du er i 30 minutter. Her er en metode som lar deg få 5 ganger flere Pokémon når du bruker Incense. Med å bruke en Incense vil du tiltrekker deg Pokémon der du befinner deg i 30 minutter. Om du står du stille, vil du få ca 1 Pokémon per 5 minutt, så maks her vil da være 6 stk Pokémon på de 30 minuttene den er aktiv. Slik får du 30 Pokemon med en Incense: Å bruke dette trikset (eller hacken) er svært enkel, og i tråd med det de ønsker at du skal gjøre når du spiller Pokemon Go. Beveg deg. Om…

User Rating: Be the first one !

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.