Når du kommer til level 5 og besøke din første gym i Pokemon Go, vil professor Willow dukker opp for å introdusere deg til hans tre assistenter, som hver representerer et team. De tre teamene er; Instinct, Mystic and Valor. (Gul, Blå og Rød)

Til syvende og sist ser det ikke ut til at det har noen betydning for spillet hvilket Pokemon Go Teams du velger. Men det er viktig å huske at du IKKE kan bytte lag etter at du har valgt et team. Det kan derfor være greit å høre med venner som du spiller med om hvilket team de er på før du velger. Om du velger samme team som dine venner kan dere trene sammen på en PokeGym eller dere kan utfordre og overta andre PokeGyms.

Litt om de forskjellige Pokemon Go Teamene:

Team Instinct (Gult team)

Instinct teamet ledes av Spark og deres maskot er den legendariske fuglen Zapdos. Spark motto er; å stole på magefølelsen og din Pokémon, så hvis du liker det du hører, så en dette teamet ditt.

Team Mystic (Blåt team)

Blanche er leder for blå laget, og her handler om visdom. Maskoten er Articuno. Hvis logisk og akademisk tilnærming er den metoden du foretrekker, kan det være teamet for deg.

Team Valor (Rødt team)

Den røde laget ledes av Candela og verdsetter styrke og tapperhet, og selv om hun er super-ivrig etter makt og styrke, hun er en veltilpasset ung kvinne. Teamets maskot er Moltres.

User Rating: Be the first one !

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.