DNA Pokémon, Deoxys, har testet styrken til trenere i EX Raids og har endret form igjen! Forsvar Forme Deoxys vil være i EX Raids med sterkere forsvar enn tidligere sett, så sørg for at laget ditt er forberedt. Denne psykiske typen mytiske Pokémon vil være tilgjengelig for utfordring fra 25. mars.

Er du ny til EX Raids? Du kan bli kvalifisert til å motta et EX Raid Pass når du vinner et Raid Battle på et kvalifiserende treningsstudio. Du kan se hvilke treningsapparater som kan være vert for en EX Raid gjennom en praktisk tag når du ser på treningsdetaljer. EX Raid Passes gir deg dato og klokkeslett når du kan utfordre Defence Forme Deoxys, så merk kalenderen din og lag din Pokémon for en episk kamp!

Kampsikkerhet Forme Deoxys vil være en vanskelig utfordring som krever at trenere utnytter enhver mulighet, så ikke glem å invitere en venn til å gå sammen med deg! Husk: Invitasjoner kan bare sendes til en Ultra Friend eller Best Friend, så ikke glem å kjempe med venner, send Gaver, og handle Pokémon for å bygge opp vennskapsnivået ditt.

Har du det som trengs? Lykke til – Defense Forme Deoxys kommer ikke tilbake!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.