I 2018 hadde vi et utrolig år med live-arrangementer for Pokémon GO, med vår retur til Chicago for Pokémon GO Fest, så vel som 4 Safari Zones, 12 fellessdager, og massevis av morsomme arrangementer for trenere i mellom. I år kan du se frem til enda flere arrangementer på flere steder!

Vi startet 2019 med Sør-Amerikas første Safari-arrangement i Porto Alegre, Brasil, og vi har en annen Safari Zone i Sentosa, Singapore, om noen få uker. Deretter er vi glade for å avdekke at Pokémon GO Fest kommer til tre byer rundt om i verden!

13. juni til 16: Pokémon GO Fest Chicago
4. juli til 7. juli: Pokémon GO Fest Dortmund
2019 Sommer: Pokémon GO Fest Asia (bli annonsert)

Hold deg oppdatert i de kommende ukene for detaljer om hvordan du sikrer billetter til sommerens største Pokémon GO-arrangementer. En rekke Safari Zone-hendelser kommer opp i andre halvdel av 2019, så hold øynene skli for mer!

Hvis du ikke kan gjøre det personlig til noen av våre sommerhendelser, ikke bekymre deg! Det vil være mange måter å delta i Pokémon GO Fest, uansett hvor du er rundt om i verden. Hold deg oppdatert for mer informasjon om dette snart!

Til slutt, for de som er interessert i de kommende verdensomspennende fellesskapshendelser, merker du kalendere dine for følgende datoer:

19. mai
8. juni
21. juli
3. august

Vi kan ikke vente med å se deg på en av de mange Pokémon GO-arrangementene i 2019 og utover!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.