Vi håper du nyter ekstraordinær Raid Week så langt! Vi er glade for å kunngjøre de neste tre legendariske Pokémonene du kan se frem til å se i femstjerners raidbattles. Forvente å se noen legendariske Pokémon returnert og klar til å kjempe!

Cresselia
Denne legendariske Pokémon-typen av psykisk type sies å representere halvmånen, men ikke la sitt yndefulle eksteriør kaste deg under kamp. Psykisk type Pokémon er svak mot Bug-, Ghost- og Dark-type Pokémon, så vær sikker på at de er klare!

Dato + Tid

  • Mandag 27. mai 2019, klokken 1 til tirsdag 18. juni 2019 klokken 1 PDT (GMT -7)

Egenskaper

  • Hvis kosmosens arbeid er til din fordel, kan du møte en skinnende Cresselia!

Kyogre
Havbassenget Pokémon sies å ha utvidet havene og ført kamp med Groudon. Denne Vann-typen Pokémon er svak mot Gress- og Elektrisk-type Pokémon. Kan du tjene dette kraftige skapningens tillit og overbevise det til kamp sammen med deg?

Dato + Tid

  • Tirsdag 18. juni 2019 klokken 1 til torsdag 27. juni 2019 klokken 1 PDT (GMT -7)

Egenskaper

  • Fortune favoriserer den modige – du kan støte på en skinnende Kyogre!

Groudon
Groudon sies å ha duelert titanisk med Kyogre før de faller inn i en dyp søvn. Det er en Ground-type Pokémon, så trenere, dette betyr vann-, gress- og is-type Pokémon er dine beste innsatser for å beseire denne kraftige motstanderen!

Dato + Tid

  • Torsdag 27. juni 2019 klokken 1 til onsdag 10. juli 2019, klokken 1 PDT (GMT -7)

Egenskaper

  • Hold utholdende, Trainer – du kan støte på en skinnende groudon!

Dette er din sjanse til å fange Kyogre, Groudon og Cresselia! Det blir tøft, men vi har tro på deg, trenere. Legendarisk Pokémon vises bare når tiden er riktig – dette må være skjebne. Er du klar til å bli en kamplegend? Vis oss hva du har!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.