På tide å kompisere og kose seg med en begivenhet sammen med din Pokémon GO kompis! Bruk tid med Buddy Pokémon med spesielle bonuser, som redusert gangavstand for å tjene Buddy Candy og hjerter med kompisen din. Hvis du er en dedikert trener, kan du til og med få flere varer og suvenirer fra kompisen din! Leter du etter en Pokémon for å gjøre din venn under dette arrangementet? Alolan Meowth, Chansey, Eevee, Feebas, Lillipup og Joltik er gode kompiser og vil vises oftere i naturen. Woobat vil også lage et spesielt utseende!

Volbeat and Illumise, Firefly Pokémon, vil være med på moroa og vil være tilgjengelige i alle regioner under dette arrangementet. Hvis du er heldig, kan du støte på en Shiny Volbeat eller en Shiny Illumise! Ikke gå glipp av sjansen din til å finne begge deler før de kommer tilbake til å være eksklusive for de vanlige regionene. Volbeat finnes vanligvis bare i Europa, Asia og Oceania, mens Illumise vanligvis bare finnes i Amerika og Afrika.

Dato + Tid

Tirsdag 21. april 2020, klokka 20.00 til mandag 27. april 2020, klokka 10:00 lokal tid

Funksjoner

  • Volbeat and Illumise, vanligvis bare funnet i bestemte regioner, vil vises overalt i naturen, i Egg, og som belønning møter fra feltforskningsoppgaver! Hvis du er heldig, kan du støte på en Shiny Volbeat eller en Shiny Illumise!
  • For første gang vil du kunne møte Woobat i naturen og etter å ha fullført visse feltforskningsoppgaver. Woobat vil være tilgjengelig i naturen og i 2 km egg etter at Buddy Up er over.
  • Følgende Pokémon vil vises oftere i naturen: Alolan Meowth, Chansey, Eevee, Feebas, Lillipup og Joltik.
  • Følgende Pokémon klekkes fra 5 km egg og med en høyere hastighet: Alolan Meowth, Eevee, Feebas, Lillipup og Joltik.
  • Kos deg med eksklusiv feltforskningsoppgaver som belønner Stardust og møter med Alolan Meowth, Volbeat, Illumise og Woobat.

bonuser

  • Buddy Pokémon vil gi deg flere overraskelser oftere! Se opp for flere varer og suvenirer. Kompisen din kan til og med gi deg en ny type gave!
  • Avstanden til å tjene Buddy Candy og hjerter med kompisen din vil bli halvert.
  • Det vil være lettere for kompisen din å bli spent!
  • Mat kompisen din bær og Poffins, så vil den bli med deg på kartet i dobbelt så lang tid.
  • Tjen to ganger XP for å utvikle Pokémon, kompisen din eller annet!

Ikke glem å fange dine spesielle øyeblikk med kompisen din ved å bruke GO Snapshot og dele bildene dine med oss ​​på våre sosiale kanaler ved å bruke #PokemonGOBuddy. Vær oppmerksom på omgivelsene dine når du spiller Pokémon GO. Kommende arrangementer kan endres. Sørg for å følge oss på sosiale medier, velge å motta pushvarsler og abonner på e-postene våre for å holde deg oppdatert. Sørg for å sjekke denne brukerstøtteartikkelen for de siste hendelsene i spillet og funksjonsoppdateringer.

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.