Har du oppdaget at noen av dine Pokemon har en blå glød som fremhever dem! Hva er denne blå gløden og hvorfor er det bare noen Pokemon som har den?

Svaret er egentlig veldig enkelt. Den blå gløden bak enkelte Pokemon indikerer at du nylig har fanget dem. Den fremhever de Pokemon du har fanget de siste 24 timene.

 

For å se listen over Pokemon sortert fra nyeste til eldste:

Trykke på Main Meny mainmenu, så på Pokemon pokemon . Trykk knappen på høyre side og velg «Recent». Du vil da få sortert Pokemon etter hvem du fanget siste. Du vil også se at de du har fanget i dag har en blå glød bak seg.

Har du oppdaget at noen av dine Pokemon har en blå glød som fremhever dem! Hva er denne blå gløden og hvorfor er det bare noen Pokemon som har den? Svaret er egentlig veldig enkelt. Den blå gløden bak enkelte Pokemon indikerer at du nylig har fanget dem. Den fremhever de Pokemon du har fanget de siste 24 timene.   For å se listen over Pokemon sortert fra nyeste til eldste: Trykke på Main Meny , så på Pokemon  . Trykk knappen på høyre side og velg "Recent". Du vil da få sortert Pokemon etter hvem du fanget siste. Du vil også se at de du…

User Rating: 5 ( 1 votes)

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.