I Pokemon Go vil du få bær, eller berry som det heter i spillet. Disse kan hjelper deg når du du forsøker å fange Pokemon.

Der er tre typer bær i Pokemon Go. Razz Berry, Nanab Berry og Pinap Berry. Disse bærene har forskjellige egenskaper som som du kan bruke når du forsøker å fange en Pokemon i spillet.

Bærene og egenskapene:

Razz Berry er standard bærene i Pokemon Go. Ved å gi dette til en Pokemon vil den bli litt letter å fange.


Nanab Berry Med å gi en Pokemon denne, vil den bli langsommere i bevegelsene og dermed lettere og fange.


Pinap Berry Med denne vil du doble antall candy du mottar om du klarer å fanger Pokemon.


Hvordan bruke bærene:

Du velger bær fra angreps skjermen før du forsøker å fange en Pokemon. Velg bær ved å trykke på bæren nede i venstre hjørnet. Du velger så hvilken type bær du ønsker å gi til Pokemon.

Du kan kun bruke en bær av gangen når du forsøker å fange en Pokemon og du kan ikke gi den en ny bær til Pokemon før Pokemon har kommet seg løs fra ditt angrep.

Bærene får du når du spinner et PokeStop

I Pokemon Go vil du få bær, eller berry som det heter i spillet. Disse kan hjelper deg når du du forsøker å fange Pokemon. Der er tre typer bær i Pokemon Go. Razz Berry, Nanab Berry og Pinap Berry. Disse bærene har forskjellige egenskaper som som du kan bruke når du forsøker å fange en Pokemon i spillet. Bærene og egenskapene: Razz Berry er standard bærene i Pokemon Go. Ved å gi dette til en Pokemon vil den bli litt letter å fange. Nanab Berry Med å gi en Pokemon denne, vil den bli langsommere i bevegelsene og dermed lettere og…

User Rating: Be the first one !

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.