Ved å kaste en curveball for å fange en Pokemon får du ekstra XP, men gir det deg andre fordeler også?

Når du kaster en curveball for å fange en Pokemon i Pokemon Go får du 10xp ekstra. Noe som hjelper deg å samle poeng raskere for å kommer fortere opp i level. Spørsmålet er om det også er andre fordeler, som om det også blir det enklere å fange en Pokemon.

Vi har sett nærmere på dette, å funnet ut at der er fire faktorer som faktisk er avgjørende for å fange Pokemon og som samtidig hjelper deg til å fange en Pokemon letter.

Det først er hvilken Pokeball du velger å bruke; vanlig, Gray eller Ultra. Så selve kastet; curveball eller vanlig. Hvordan du treffer Pokemon er også avgjørende; Nice, Great eller Excellent. Så til sist om du bruker Razz Berry på Pokemon før du forsøker å fange den.

På nettsiden TheSilphRoad.com fant vi en en godt dokumentert gjennomgang av hvordan å kaste curveball øker sjansen til å fange en Pokemon. Som du ser av kurven under øker sjansen for å fange en Pokemon betraktelig om du kaster en curveball når du skal fange en Pokemon, Samtidig som hvordan du treffer Pokemon også er avgjørende. Faktisk øker du sjansen for å fange Pokemon fra ca 15% helt opp til 30%. Om du bruker en Ultra ball og litt Razz Berry i tillegg øker du sjansen ennå mer. Men husk at CPen til Pokemon også en avgjørende faktor for om du klarer å fange den til slutt.

capture-curve

Du kan lese mer om dette på denne nettsiden: TheSilphRoad.com/science/curveball-throw-bonus-in-pokemon-go

Ved å kaste en curveball for å fange en Pokemon får du ekstra XP, men gir det deg andre fordeler også? Når du kaster en curveball for å fange en Pokemon i Pokemon Go får du 10xp ekstra. Noe som hjelper deg å samle poeng raskere for å kommer fortere opp i level. Spørsmålet er om det også er andre fordeler, som om det også blir det enklere å fange en Pokemon. Vi har sett nærmere på dette, å funnet ut at der er fire faktorer som faktisk er avgjørende for å fange Pokemon og som samtidig hjelper deg til å fange en Pokemon letter. Det…

User Rating: Be the first one !

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.