En bølge av nye Pokemon har flommet utover Pokemon verden i dag, men det er ikke det eneste som er nytt.

Penere animasjon.

Utrullingen av oppdateringen til de som spiller Pokemon Go i Norge startet allerede i går kveld. Det først vi la merke til var kamp skjermen var oppdatert med at man kunne velge bær og baller direkte fra skjermen, noe som gjorde det mye lettere å bytte Poke baller og å gi «Berries» (bær). Vi la også merke til at animasjonen på angreps skjermen (encounter screen) hadde fått set en oppdatering og blitt penere. musikken er også blitt oppdatert, men det la vi ikke merke til siden vi hadde slått av lyden i spillet.

Oppdater din avatar

Du kan nå oppdatere og konfigurere din avatar langt mere en tidligere. Du kan velge å ikke ha bagen eller bytte til en ny jakke. Videre kan du nå også kjøpe deg en ny hatt, solbriller, jakker, og mye mer.

Mer nytt og litt fiks

I tillegg kan der nevnes at der er kommet ny night-mode kart, bonus Candies når du fanger en utviklet (evolved) Pokémon, mer nøyaktighet når du kaster poke baller på en Pokemon og der er gjort en del bug fixes. Selv om der er gjort en del bug fixes opplever at stabiliteten etter oppdateringene ikke er den beste.

ps. der er også en ny hemmelig Eevee utvikling

En bølge av nye Pokemon har flommet utover Pokemon verden i dag, men det er ikke det eneste som er nytt. Penere animasjon. Utrullingen av oppdateringen til de som spiller Pokemon Go i Norge startet allerede i går kveld. Det først vi la merke til var kamp skjermen var oppdatert med at man kunne velge bær og baller direkte fra skjermen, noe som gjorde det mye lettere å bytte Poke baller og å gi "Berries" (bær). Vi la også merke til at animasjonen på angreps skjermen (encounter screen) hadde fått set en oppdatering og blitt penere. musikken er også blitt oppdatert, men det…

User Rating: Be the first one !

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.