Nytt i Pokemon Go er evolution items (special items). I tillegg til at du trenger Candy for å utvikle en Pokemon trenger nå altså også evolution item for å kunne utvikle enkelte Pokemon.

Evolution item (utviklings verktøy) får du når du spinner et PokeStop, men det er tilfeldig hvilken gjenstander du får og de er sjeldne. Ta derfor godt vare på den når du finner en special item og vær nøye med hvilken Pokemon du utvikler. (les mer om PokeStop her.)

Der er fem forskjellige Evolution item i Pokemon Go. Her er litt informasjon om de forskjellige Evolution item.


Dragon Scale
Denne og 100 Horsea Candy brukes du for å utvikle Seadra til Kingdra. Foreløpig ser det ut til at det bare er Seadra som bruker denne.


King’s Rock
Med denne og 100 Politwag Candy kan du utvikle Poliwhirl til Politoed. Eller ved å bruke 50 Slowpoke Candy kan du utvikle Slowbro til Slowking.


Metal Coat
Når du skal utvikle Onix til Steelix bruker du denne og 50 Onix candy.  Eller du kan bruke 50 Scyther candy og denne til å utvikle Scyther til Scizor.

Sun Stone
Med Sun Stone og 100 Oddish Candy kan du utvikle Gloom til Bellossom. Du kan også utvikle Sunkern til Sunflora med denne.


Upgrade
Bruker du denne og 50 Porygon Candy kan du utvikle Porygon til Porygon2. Upgrade er ut til å bare fungere for Porygon.

Nytt i Pokemon Go er evolution items (special items). I tillegg til at du trenger Candy for å utvikle en Pokemon trenger nå altså også evolution item for å kunne utvikle enkelte Pokemon. Evolution item (utviklings verktøy) får du når du spinner et PokeStop, men det er tilfeldig hvilken gjenstander du får og de er sjeldne. Ta derfor godt vare på den når du finner en special item og vær nøye med hvilken Pokemon du utvikler. (les mer om PokeStop her.) Der er fem forskjellige Evolution item i Pokemon Go. Her er litt informasjon om de forskjellige Evolution item. Dragon Scale Denne og 100 Horsea Candy brukes du…

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.