En liten hemmelighet i Pokemon GO gir deg et Pokemon Megastop med superbonus, hvor du får mellom 6-10 gjenstander, 100 XP og et egg fra et Pokestopet. Dette er ikke en hack, bare en observasjon. Vi hadde hørt om det og selv oppdaget at av og til fikk vi en superbonus ut av et Pokestop. Vi gjore noen tester, å vår observasjon og ryktene viste seg å stemme. Det finnes Pokemon Megastop som gir deg superbonus og slik finner du dem.

 

Vel, det er ikke så mye å finne. Du må bare legge opp en strategisk rute for får å ta 10 forskjellige Pokestop på under 30 minuter for å få superbonus på et Mega Pokestop.

Slik får du et Pokemon MegaStop:

For å få et MegaStop med superbonus, må du besøke 10 Pokestop innen en viss tidsperiode. Hvis du mangler noe av det følgende, må du starte på nytt fra begynnelsen.

· Besøk 10 Pokestop innen 30 minutter.

· Besøk neste Pokestop i løpet av de neste 10 minuttene.

· Besøk ulike Pokestop. Ikke spinne samme Pokestop to ganger.

En liten hemmelighet i Pokemon GO gir deg et Pokemon Megastop med superbonus, hvor du får mellom 6-10 gjenstander, 100 XP og et egg fra et Pokestopet. Dette er ikke en hack, bare en observasjon. Vi hadde hørt om det og selv oppdaget at av og til fikk vi en superbonus ut av et Pokestop. Vi gjore noen tester, å vår observasjon og ryktene viste seg å stemme. Det finnes Pokemon Megastop som gir deg superbonus og slik finner du dem.   Vel, det er ikke så mye å finne. Du må bare legge opp en strategisk rute for får å ta 10 forskjellige Pokestop…

User Rating: 3.2 ( 1 votes)

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.