Den den søte lilla boble Pokemon er ikke lett å fange, men der finnes en metode som øker dine sjangser i å fange Ditto i Pokemon Go. 

Ditto er ikke en vanlig Pokemon, den skjuler seg nemlig som enn annen helt vanlig Pokemon som Pidgey, Hoothoot, Rattata, Magikarp, Zubat ol. Det er først når du har fanget Pokemon, at den vil vise hvem den egentlig er. Du vil derfor heller ikke kunne se den på kartet.

ditto-pokemon-goSlik fanger du Ditto.

Det første du må gjøre er å samle inn så mange Pokeballs som du kan. Du kommer til å trenge det om du skal fange Ditto. Du vet ikke hvilken Pokemon som er Ditto, så du må fange dem alle.

Finn deg så en plass hvor du vet der er mange vanlige Pokemon, siden Ditto ofte skjuler seg i de mest vanlige Pokemon som Pidgey, Hoothoot, Rattata, Magikarp, Zubat ol.

Prøv også å finne et sted hvor det er flere Pokestop som du enkelt kan nå.

Da er det bare å starte jakten etter Ditto, og her er det bare en ting som gjelder. Catch them all

Om du vil øke sjansen ytterligere kan du plasser en Lure Module på et Pokestop. Om der er få Pokestop i nærheten kan du bruke en Incense for å lokke til deg flere Pokemon.

Den den søte lilla boble Pokemon er ikke lett å fange, men der finnes en metode som øker dine sjangser i å fange Ditto i Pokemon Go.  Ditto er ikke en vanlig Pokemon, den skjuler seg nemlig som enn annen helt vanlig Pokemon som Pidgey, Hoothoot, Rattata, Magikarp, Zubat ol. Det er først når du har fanget Pokemon, at den vil vise hvem den egentlig er. Du vil derfor heller ikke kunne se den på kartet. Slik fanger du Ditto. Det første du må gjøre er å samle inn så mange Pokeballs som du kan. Du kommer til å trenge det om du skal…

User Rating: 4.03 ( 2 votes)

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.