I år kommer ånder tilbake! I tillegg til vårt årlige Halloween-arrangement i Pokémon GO, vil vi feire Day of the Dead for første gang med en spesiell begivenhet for trenere i Latin-Amerika.

De dødes dag er en høytid observert i Mexico og andre deler av Amerika som feirer livet og minnet om familie og venner som ikke lenger er med oss. I meksikansk tradisjon heter det at de avdødes ånder vender tilbake til de levende i løpet av denne spesielle tiden for å dele en gledelig feiring med sine kjære, omgitt av lys, blomster, frukt, brød, sukkerskaller, røkelse og annet tradisjonell mat og dekorasjoner!

Dato + tid

Søndag 1. november 2020 kl 10:00 til mandag 2. november 2020 kl 23:59 lokal tid

Egenskaper

  • Pokémon som representerer de forskjellige elementene i De dødes dag vises! I naturen, vær på utkikk etter at Cubone, Sunflora, Roselia, Cacnea, Duskull og Litwick dukker opp oftere.
  • Følgende Pokémon blir oftere tiltrukket av Røkelse: Gastly, Misdreavus, Absol, Shuppet, Duskull, Drifloon og Litwick.
  • Fullfør eksklusive feltundersøkelsesoppgaver for å møte Pokémon som Marowak, Alolan Marowak, Murkrow og Duskull. Hvis du er heldig, kan du til og med støte på en skinnende!
  • Når du deler Pan de Muerto med venner og familie, ikke glem å kjempe sammen! Poffins vil være tilgjengelig som belønning på GO Battle League-belønningsspor.
  • Se i butikken for en spesiell boks med røkelse, Poffins, Star Pieces og Remote Raid Passes!
  • Ta noen øyeblikksbilder for en overraskelse!

Det er alltid en god tid å feire livet og gode minner med vennene våre, både gamle og nye. Ha det gøy, vær trygg og nyt, trenere! La oss gå!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.