Pokestop er de blå punktene på ditt virtuelle kart. De plassert på alle landemerker, parker, monumenter og andre beliggenheter.

 

pokestop
De er markert som blå punkter på ditt virtuelle kart, og om du er nær nok og klikker deg inn vil du ha muligheten til få flere goder som pokéballer eller et egg – som når det klekker, blir en ny addisjon til ditt arsenal av Pokémon.

 

På Pokéstops får du får tak i Pokéballs og andre verdifulle ting etterhvert som du går opp i level. Du får også 50 erfaringspoeng for hver gang du er innom et stopp. Det er med andre ord en enkel måte å samle poeng for å gå opp i level på, om du sammenligner med det å fange en Pokémon som gir deg 100 poeng (eller 600 om det er en helt ny Pokémon). Du kan også få et Megastop om du vet hvordan. Du kan lese om hvordan du får megastop her.

 

Om du finner et pokéstop med virvlende rosa blomster betyr at en annen spiller har plassert ut en såkalt «Lure» på pokestopet, som tiltrekker seg Pokémon i 30 minutter, som også andre i nærområdet kan dra nytte av. (Ler mer om Lure her.)

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.