Lure er en modul du kan settes på et Pokéstops. Denne vil da tiltrekke seg ville Pokémon i 30 minutter.

pokemon-go-poke-stop-med-lure-modulePå kartet vil et Pokestop med Lures vises som et Pokestop med et slags rosa «hjerte-regn». Alle som er i nærheten at et PokeStop som har en aktive Lure på seg vil dra fordel av denne.

Du mottar din første Lure Moduler når du når kommer til Level 8 og du kan også kunne kjøpt dem i «store».

Når bør du bruke en Lure Module

Dersom du skal være på samme plass en stund og der det er et Pokestop kan det være smart å sette enn Lure på Pokestopet.

Men det lønner seg ikke å sitte helt stille. Dersom man ønsker gode resultater fra en lure, bør man gå litt rundt i nærheten før man kan sette seg ned. Om der er flere Pokémon-trenere i nærheten av Pokestoppet kan dette være en fordel for alle.

Det kan også være ganske så sosialt å sette opp en lure ettersom andre Pokémon-trenere i nærheten også vil komme til din lure for å øke sjansen for å fange flere Pokémons.

Hvordan sette en Lure Module på et Pokestop:

pokestop

  1. Trykk på Pokestoppet.
  2. Trykk så på det hvite tomme feltet over Pokestop bilde.
  3. Du kan nå enkelt sette inn en Lure Module ved å trykke på den.
Lure er en modul du kan settes på et Pokéstops. Denne vil da tiltrekke seg ville Pokémon i 30 minutter. På kartet vil et Pokestop med Lures vises som et Pokestop med et slags rosa «hjerte-regn». Alle som er i nærheten at et PokeStop som har en aktive Lure på seg vil dra fordel av denne. Du mottar din første Lure Moduler når du når kommer til Level 8 og du kan også kunne kjøpt dem i «store». Når bør du bruke en Lure Module Dersom du skal være på samme plass en stund og der det er et Pokestop kan det være smart å sette enn Lure på…

User Rating: Be the first one !

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.