Special items eller evolution item er ikke lett å finne, men der finnes en måte som er nesten sikrer deg at du får en special item.

Du kan få special items ved å spinne PokeStop men sjansen er svært liten siden Special item eller evolution item er sjeldne. De fleste sier at de må ta mellom 200 – 400 PokeStop for å klare å få en special item, men det ser ikke ut til å være noen garanti for at du får et uansett hvor mange PokeStop du tar.

Der ser likevel ut til at der finnes en måte hvor du er «nesten» er sikker på at du klarer å få en special items. Å det er her 7 day stryke kan hjelpe deg.

Ja, vi vet dette ikke nødvendigvis er den raskeste metoden å få special items på, men det ser ut til å være den eneste måten hvor du nesten sikker på å få en special item på.

Slik fungere det.

Om benytter deg av Pokemon Go Daily Bonus programmet og spinner et PokeStop daglig vi du etter 7 dager få 7 Day Streak bonus. Du vil da motta ca 2500 XP og flere ekstra gjenstander som PokeBalls, Berrys, Potions og muligens evolution item. Hva du får og hvor mange gjenstander variere, men en av gjenstandene kan være en evolution item.

 

Special items eller evolution item er ikke lett å finne, men der finnes en måte som er nesten sikrer deg at du får en special item. Du kan få special items ved å spinne PokeStop men sjansen er svært liten siden Special item eller evolution item er sjeldne. De fleste sier at de må ta mellom 200 - 400 PokeStop for å klare å få en special item, men det ser ikke ut til å være noen garanti for at du får et uansett hvor mange PokeStop du tar. Der ser likevel ut til at der finnes en måte hvor du er "nesten" er sikker på at du klarer å få en special items.…

User Rating: Be the first one !

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.