GO Battle League er på vei! Denne uken vil GO Battle League gradvis begynne å bli tilgjengelig for Trenere basert på Trenernivå. Spillfunksjoner rulles ut på denne måten for å opprettholde stabilitet. Ved lanseringen vil den første forsesongen av GO Battle League starte. Under preseason vil vi fortsette å optimalisere og innstille funksjonen slik at sesong 1 kan være den beste sesongen som den kan være!

Hva er preseason?

Preseason er en periode før en sesong med konkurrerende spill begynner. Med din hjelp vil vi kunne optimalisere og balansere GO Battle League-funksjonen i løpet av denne tiden. Vi vil også ta denne tiden til å lære om hvordan GO Battle League blir brukt for å bestemme ting som ideell lengde på sesonger, rangeringsterskler for rekker og mer. I et tidligere blogginnlegg nevnte vi noen detaljer som allerede er bestemt: Trenerkampene i GO Battle League vil rotere mellom de tre ligaene, du vil kunne rangere mot dine andre trenere, og du vil tjene belønning for rangering .

For preseason vil GO Battle League begynne med Great League, for deretter å gå videre til Ultra League og Master League. Ligaene roterer annenhver uke. Du kan fortsatt rangere i løpet av foresesongen, men rangeringen vil delvis tilbakestilles i begynnelsen av sesong 1. Du vil fortsatt tjene belønning for å kjempe og vinne, så dette er et flott tidspunkt å øve og tjene noen kule belønninger også.

GO Battle League’s preseason starter nå med Great League. Forsesongen vil rotere formater til Ultra League mandag 10. februar 2020, klokken 13:00. PST. Master League følger mandag 24. februar 2020, klokken 13:00. PST, med Great League tilbake igjen mandag 9. mars 2020, klokken 13:00 PST. Følg med for å få mer informasjon om når forsesongen er slutt og sesong 1 begynner.

GO Battle League belønner

Vi vil gjerne dele litt informasjon om belønningen du vil motta for å delta i GO Battle League.

  • Belønningen vil bli bestemt av rangering og vunne kamper. Trenere vil bli bedt om å gå fem kilometer for å få innpass i GO Battle League og låse opp fem online kamper, og dette kan gjøres opptil tre ganger om dagen. Når du kjemper, kan du motta en stor mengde Stardust avhengig av rangering din og hvor mange av de fem kampene du vinner. Flere gevinster gir deg mer Stardust! Du vil også kunne tjene viktige kamprelaterte ting (som sjeldne godterier og TM) og eksklusive Pokémon-møter!
  • Pikachu Libre og avatar-elementer inspirert av det vil være GO Battle League-belønninger! Pikachu Libre ble kledd i et kostyme med bryting-tema og ble første gang omtalt i Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire og Pokkén Tournament. Det kommer til å gjøre sin Pokémon GO-debut som en Pokémon som utelukkende kan oppstå gjennom deltakelse i GO Battle League. Når du stiger i gradene i løpet av presisen, kan du også se frem til avatarartikler inspirert av Pikachu Libre som eksklusive belønninger. Sørg for å kle deg ut med noen av disse varene for å vise frem den kjempende dyktigheten din, siden bare deltakere i GO Battle League kan skaffe dem!
  • Premium Raid Passes blir snart Premium Battle Passes. Dette passet kan se kjent ut – det er Premium Raid Pass, men med et nytt navn! Dette passet kan brukes til å delta i Raid Battles eller for å komme inn i premiumsporet i GO Battle League. Trenere kan synes å vinne på premiumbanen enda mer givende! Premium Battle Pass vil tillate deg å motta bedre belønninger hver gang du vinner, og det vil også redusere antall seire som trengs for å tjene visse Pokémon-møter. Å bruke et Premium Battle Pass påvirker ikke rangering eller rangering. Den eneste måten å forbedre dem på er å vinne.
  • Bruk Battle Now for å få tidlig tilgang til GO Battle League. Nettopp ferdig med turen og innså at du fortsatt har en kilometer igjen å gå før du kan kjempe? Battle Now-funksjonen gir deg muligheten til å bruke PokéCoins for å delta i GO Battle League tidlig. Kostnadene synker når du kommer nærmere det fem kilometer lange målet. Merk at du fortsatt må gå minst to kilometer før du kan bruke dette alternativet. Det er ingen erstatning for å komme seg ut og gå! Du kan alltid gå hele distansen for å komme inn i GO Battle League uten å bruke PokéCoins.

Forsikre deg om at du er abonnert på å motta pushvarsler for å finne ut når GO Battle League blir tilgjengelig for alle! I feiringen av utgivelsen av GO Battle League, er ditt første sett med GO Battle League-kampene på oss, så du trenger ikke å gå fem kilometer for å prøve det! Følg de sosiale kanalene våre etter at funksjonen er utrullet denne uken for å holde deg oppdatert etterhvert som presisongen fortsetter, og del dine favorittkampstunder med #GOBattle.

Nå, trenere – la oss gå i kamp!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.