Kjente ansikter vender tilbake til raid, oppdateringer av nye funksjoner og mer – les videre for å lære om hva som skjer i Pokémon GO-verdenen i november.

November Research Breakthrough-møte

Fra søndag 1. november 2020 klokken 13:00 til tirsdag 1. desember 2020 klokken 13:00 PST (GMT −8), Togetic, the Happiness Pokémon, vil være tilgjengelig som et gjennombruddsmøte for forskning.

En måned med forskjellige Raid Bosses i femstjerners raid!

Ser frem til å utfordre forskjellige Raid Bosses i femstjerners raids gjennom hele november!

  • Fra fredag ​​23. oktober 2020 klokken 13:00 PDT (GMT −7) til torsdag 5. november 2020 klokken 13:00 PST (GMT −8), Darkrai vil være tilgjengelig for utfordring i femstjerners raid.
  • Fra torsdag 5. november 2020 klokken 13:00 til mandag 16. november 2020 klokken 13:00 PST (GMT −8), en kjent Pokémon kommer tilbake til femstjerners raid.
  • Fra mandag 16. november 2020 klokken 13:00 til tirsdag 24. november 2020 klokken 13:00 PST (GMT −8), Terrakion, Cobalion og Virizion vil være tilgjengelige for å utfordre i femstjerners raid.
  • Følg med for mer informasjon om den utvalgte Raid Boss som vil være i femstjerners raid fra tirsdag 24. november 2020 klokken 13:00. til mandag 30. november 2020 klokken 13:00 PST (GMT −8)!

Hver uke i november vil det være et Raid Hour-arrangement på onsdag klokka 18:00. lokal tid med ukens femstjerners Raid Boss.

Pokémon Spotlight Hours

I november måned vil Pokémon Spotlight Hour finne sted hver tirsdag klokka 18:00. lokal tid, og hver time vil spotte en annen Pokémon og spesiell bonus!

  • Tirsdag 3. november 2020: Cubone vil være i søkelyset, og du tjener dobbelt så mye Stardust for å fange Pokémon.
  • Tirsdag 10. november 2020: Jigglypuff vil være i søkelyset, og du tjener dobbelt så mye XP for å fange Pokémon.
  • Tirsdag 17. november 2020: Meowth vil være i søkelyset, og du tjener to ganger godteriet for å fange Pokémon.
  • Tirsdag 24. november 2020: Barboach vil være i søkelyset, og du tjener to ganger godteri for overføring av Pokémon.

Flere spennende arrangementer og funksjonsoppdateringer

Se frem til et begrenset forskningsarrangement som skjer 28. november 2020! Den presenterte Pokémon vil bli kunngjort på et senere tidspunkt.

Snart vil du kunne se mer informasjon om Pokémon du har blitt kjent med og elsket! For eksempel, hvis Pokémon klekket ut fra et egg, vil du se hvilken type egg den klekket ut fra. Hvis du fikk Pokémon i et møte etter et raid, vil du kunne se mer detaljer om dette raidet, for eksempel om det var et EX Raid eller et Mega Raid, eller om du kjempet i raidet eksternt eller personlig. Du vil også se om du møtte Pokémon i et spesielt møte, for eksempel i et møte etter seier i GO Battle League, i et Research Breakthrough-møte eller i et overraskende møte etter at du har tatt et øyeblikksbilde. Du vil til og med kunne se om du fikk Pokémon under en av våre billettarrangementer, som Pokémon GO Fest! Vi håper denne oppdateringen lar deg og Pokémon ta en spasertur nedover minnefeltet og mimre om de glade minnene fra møtet ditt!

Vi oppdaterer også når trenere vil motta spesielle forskningslinjer tidligere, slik at det ikke er overveldende for nye trenere. For eksempel, i stedet for å motta flere spesialforskningslinjer etter å ha fullført A Mythical Discovery Special Research, vil trenere motta dem senere etter at de gjør mer fremgang med spesialforskningslinjene de har. Dette påvirker ikke noen trenere som allerede har mottatt alle tidligere spesialforskningslinjer.

Det er mye å se frem til i november! Gi oss beskjed om hva du gleder deg mest til på sosiale medier ved å bruke #PokemonGO.

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.