Fra å møte og fange din første Pokémon for å samle et kraftig lag for å ta på seg en Legendary Pokémon i Raid Battles, har du sikkert bygget utrolige ferdigheter som trener de siste to årene. Er du klar for den neste store utfordringen? Vis dine ferdigheter mot andre med Trainer Battles, kommer snart til Pokémon GO!

Fra og med denne måneden vil Trainer Battles tillate deg å utfordre en venn eller en annen trener når som helst! Utfordre en annen trener med en kampkode, samle et lag med tre Pokémon, og se hvem som kommer ut på toppen! Når Trainer Battles er ferdig, vil begge deltakere få gode belønninger, inkludert en sjanse til sjeldne Evolution-elementer.

For å sikre et jevnt lek felt må trenere konkurrere i samme Trainer Battle League, som bestemmer CP grensen for den deltakende Pokémon. Styrken alene vil ikke sikre seier! Enten du kjemper med en Caterpie eller en Mewtwo, vil den smartere og mer strategiske treneren ha en fordel.

Kampene er fartsfylte og sanntid, så forvent ikke å vente på tur! Ditt valgte team av Pokémon vil kunne utføre begge sine raske angrep og ladede angrep beveger seg. Som forberedelse til kamp, kan du til og med bruke Stardust og Candy for å låse opp en bonus Charged Attack for din Pokémon. Timing er viktig! Hvis du bruker hodet og holder øye med motstandernes trekk, kan du kanskje distribuere et beskyttelsesskjold for å lagre Pokémon mot kritisk skade. Men du har bare et begrenset antall av disse skjoldene før din Pokémon blir igjen forsvarlig.

Mens trenere vanligvis må være i nærheten for å kunne starte et Trainer Battle, kan Ultra Venner og Best Friends utfordre hverandre fra en hvilken som helst avstand. Så, nær eller langt, kan du kjempe med dine nærmeste venner!

Ønsker du å lære tauene eller skjerpe dine spirende kampferdigheter? Lagledere Spark, Candela og Blanche er ivrige etter å teste din tapperhet! Du kan tjene belønninger en gang per dag når du trener med en teamleder, inkludert Stardust, som hjelper til med å slå på Pokémon. Arbeid mot å tjene en Ace Trainer medalje!

Det er opp til deg å få din Pokémon i form! Den eneste måten du blir en Trainer Battle-mester er å komme seg ut og gå!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.