Trenere,

Gjennom de siste månedene har mange av dere jobbet hardt for å oppfylle målene til professor Willows globale forskningsutfordring. Under Dortmund Safari Zone-arrangementet i juni,Pokémon GO Fest i juli, og Yokosuka Safari Zone-arrangementet i august, gjennomførte trenere fra hele verden en rekke forskningsoppgaver for Professor Willow med engasjement og entusiasme. Og nå er det på tide å feire med en spesiell Ultra Bonus Event!

Først begynner 13. september klokken 1:00 P.M. (PDT), trenere over hele verden vil kunne møte tre legendariske Pokémon opprinnelig oppdaget i Kanto-regionen! Articuno, Zapdos og Moltres vil dukke opp i Raid Battles til 20. september. Og hvis du er heldig, kan du kanskje møte deres skinnende former! Pokémon opprinnelig oppdaget i Kanto-regionen vil også vises hyppigere over hele verden og vises hyppigere i Raid Battles til 30. september!

Og det er mer! 20. september klokken 1:00 P.M. (PDT), Mewtwo kommer til Raid Battles for første gang noensinne! Mewtwo har tidligere kun vært tilgjengelig for trenere invitert til EX Raids, men nå vil alle trenere kunne utfordre den legendariske psykiske typen Pokémon til 23. oktober klokken 1:00 P.M. (PDT). Så gjør deg klar, og ikke gå glipp av muligheten til å møte denne kraftige Pokémon før den forsvinner!

Endelig er det en ekstra spesiell overraskelse: Farfetch’d, Kangaskhan, Mr. Mime og Tauros kommer til å bli med Alolan Pokémon i 7 km egg gjennom slutten av september! Disse Pokémonene har ikke migrert til mange deler av verden, så ikke gå glipp av denne unike muligheten til å sende Gaver til venner og endelig oppnå en komplett Kanto Pokédex!

Takk, trenere, for å jobbe sammen for å fullføre professor Willows forskning. Det er mye mer å utforske, og mange nye Pokémon å oppdage. Så la oss komme dit og gå!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.