Den største oppdateringen siden Pokemon Go så dagens lys for et år siden. Raid Battles og nye funksjoner i Gymen. 

Oppdatering av Gym og nye funksjoner

Gymene gjennomgår en stor forandring. Du vil nå også kunne spinne fotodisken på en Gym, slik som et vanlig Poké Stops, å samle baller og andre gjenstander.

Hvert Gym-senter har nå seks permanente plasser for monstre. Der vil bare være mulig å ha en unik Pokemon i Gym-sentret. Altså, om der er satt inn en Dragonite er der ikke mulig å sette inn en til Dragonite.

Nytt er også et motivasjonssystem for samtlige Pokémon som er plassert i en Gym. Dette syrer hvor sterke din Pokemon er i kamp og jo mindre motivert den blir, jo lettere er det å vinne over den. Motivasjonen til Pokemon vil også over tid synke, men hvem som helst, som er på samme lag som deg, kan gi dem bær til din Pokemon for å holde motivasjonen oppe. Om en Pokémon mister all sin motivasjon sendes tilbake til eieren sin.

Ved å vinne nok ganger vil spillere fra andre lag etter hvert kvitte seg med de Pokémon som er i plassert i Gym-sentret og dermed ta kontroll over Gym-senteret.

Raid Battles

Niantic introduserer endelig flerspilling i Pokemon Go. Dette heter Raids og er gruppe kamper, som med jevne mellomrom opp ved tilfeldige «Pokémon Gyms». Disse blir annonsert av en klokke som teller ned til kampens begynner.

Når kampen starter kommer en ekstra sterk Pokémon frem. Spillere som er i nærheten må da jobbe sammen for å bekjempe den. Om man vinner får alle deltakerene (trenerene) forskjellige belønninger, inkludert et Gym-merke. Du vil da også få sjansen til å fange det kraftige monstret, men som vanlig er der ingen garanti for at du klarer å fange den.

Man kan kun være med på ett raid per dag, men ifølge Niantic kan man sikre seg ubegrenset tilgang ved å betale for dette.

Du får et gratis Raid Pass per dag ved å besøke en Gym, men du kan ha en av gangen. Du kan så klar kjøpe Premium Raid Passes i game shop og da ha flere samtidig.

Gym Badges

Du vil nå kunne tjene Gym Badges når du er på forskjellige Gym-sentre. Gym Badges er «minnesmerker» som er ment å reflektere ditt bidrat til en Gyms suksess. Du kan få muligheten til å motta bonusartikler og økte belønninger fra en Gym ved å heve nivået på din Gym Badge.

 

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.