Da er det offisielt og på Mandag 12.desember kommer det flere Pokemon i Pokemon Go. Men hvem og hvor mange?

Det har lenge vært spekulasjoner om det kommer flere Pokemon til Pokemon Go. I den siste tiden har der tilsynelatende blitt lettere å finne og å fange sjeldne Pokemon, å så plutselig kom jo Ditto inn i Spillet. Alt dette har bygget opp forventningene om at der er flere nye Pokemon på vei inn i Spillet.

12.Desember er datoen.

Niantic og Pokemon Go teamet har publisert dette på Pokemon Go sin ofisielle blogg;

«As we race towards 2017, we wanted to take a moment and thank you for your support. We’re excited for December because we have a few new experiences and in-game events planned for you before wrapping up the year. While we cannot share all the details yet, keep an eye out on our social media channels on December 12th for details about the first addition of more Pokémon into Pokémon GO.»

Men Niantic holder kortene tett inntil kroppen og avslører ikke hvilken Pokemon som kommer inn i Spillet. Dette vil de først annonsere flere detaljer om på Mandag 12.Desember.

Hvilke Pokemon vil mest sannsynlig komme?

Her spekuleres det i to muligheter på hvem vi snart får se i Pokemon Go.

Mulighet 1 er at Niantic slipper alle Gen1 Pokemon og vi får se Pokemon som Mew, Mewtwo, Articuno, Moltres og Zapdos i Spillet. Noe som mange synes er naturlig.
Mulighet 2 er at Niantic slipper generasjon 2 Pokemon som inkluderer i alt 100 helt nye Pokemon. Dette er det mange som har spekulert om i hele høst.

Ut fra meldingen fra Niantic og Pokemon Go teamet kan det virke som om de vil slippe ut nye Pokemon litt etter litt. Altså ikke alle med en gang.

 

Da er det offisielt og på Mandag 12.desember kommer det flere Pokemon i Pokemon Go. Men hvem og hvor mange? Det har lenge vært spekulasjoner om det kommer flere Pokemon til Pokemon Go. I den siste tiden har der tilsynelatende blitt lettere å finne og å fange sjeldne Pokemon, å så plutselig kom jo Ditto inn i Spillet. Alt dette har bygget opp forventningene om at der er flere nye Pokemon på vei inn i Spillet. 12.Desember er datoen. Niantic og Pokemon Go teamet har publisert dette på Pokemon Go sin ofisielle blogg; "As we race towards 2017, we wanted to take a moment and thank…

User Rating: Be the first one !

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.