De fleste av Pokemon kan utvikler seg, men til hvem? Noen Pokemon kan utvikle bare en gang, mens andre kan utvikle seg hele tre ganger og noen kan til og med utvikle seg til flere forskjellige Pokemon.

pokemon-navn-liste

Vi har funnet fram til noen nettsider som viser deg Pokédex og gir deg svar på Pokemon Go Evolution. Her får du vite hvem som kan utvikle seg, hvem de utvikler seg til og hvor mye «candy» du trenger for å gjennomføre en utvikling.

Her er en komplett Pokédex og Evolution Chart

På denne siden finner du oversikt og informasjon over alle Pokemon både Gen 1 og Gen 2.
http://www.pokemon.com/no/pokedex/

Pokemon Go Evolution Chart og guide

På pokemondb.net finner du en enkel og grei oversikt over gen 1 og gen 2 Pokemon Go Evolution Chart

 

https://pokemondb.net/evolution

 

Har du andre nettsider som du bruker? del dem gjerne med oss på vår facebook siden. Den finner du her

 

 

De fleste av Pokemon kan utvikler seg, men til hvem? Noen Pokemon kan utvikle bare en gang, mens andre kan utvikle seg hele tre ganger og noen kan til og med utvikle seg til flere forskjellige Pokemon. Vi har funnet fram til noen nettsider som viser deg Pokédex og gir deg svar på Pokemon Go Evolution. Her får du vite hvem som kan utvikle seg, hvem de utvikler seg til og hvor mye "candy" du trenger for å gjennomføre en utvikling. Her er en komplett Pokédex og Evolution Chart På denne siden finner du oversikt og informasjon over alle Pokemon både Gen 1 og Gen 2. http://www.pokemon.com/no/pokedex/ Pokemon Go Evolution Chart og guide På pokemondb.net…

User Rating: Be the first one !

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.