En ny Pokemon radar med oppdatert «Nearby» og «Sightings» funksjon blir nå lansert. Den nye Nearby funksjonen lar deg lettere finne Pokemon

 

pokemon-go-nearby-mapNår du nå går inn på radaren i Pokemon Go vil den nye «Nearby» funksjonen hjelpe deg å finne Pokemon som er i nærheten.

Du vil med den nye «Nearby» funksjonen få opp et bilde av hvilket Pokestop den enkelte pokemon befinner i nærheten av, sammen med bilde av Pokemon.

Du kan trykke på Pokemon du ønsker å finne og du vil i kartet kunne se hvor du må gå for å finne Pokemon du leter etter.

En ny Pokemon radar med oppdatert "Nearby" og "Sightings" funksjon blir nå lansert. Den nye Nearby funksjonen lar deg lettere finne Pokemon   Når du nå går inn på radaren i Pokemon Go vil den nye «Nearby» funksjonen hjelpe deg å finne Pokemon som er i nærheten. Du vil med den nye «Nearby» funksjonen få opp et bilde av hvilket Pokestop den enkelte pokemon befinner i nærheten av, sammen med bilde av Pokemon. Du kan trykke på Pokemon du ønsker å finne og du vil i kartet kunne se hvor du må gå for å finne Pokemon du leter etter.

User Rating: Be the first one !

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.