Vi er glade for å kunngjøre kommende endringer av Pokémon GO. I vår fortsatte innsats for å prioritere Pokémon GO-opplevelser som kan nytes i individuelle omgivelser og hjemmefra, vil du snart kunne glede deg over følgende.

  • Med et eksternt raidpass kan du få tilgang til Raid Battles du kan se på skjermen i nærheten hvor du enn er.
  • Du vil motta en bonus Field Research-oppgave hver dag uten å måtte snurre en PokéStop.
  • Når du går for lite på gaver, vil Buddy Pokémon dra til PokéStops i nærheten og bringe noen gaver tilbake for deg å sende ut til vennene dine.
  • Du vil kunne slå opp Pokémon til ønsket CP ved å bruke alle nødvendige godterier og Stardust på en gang.
  • Etter å ha brukt et Star Piece, Lucky Egg eller Incense, vil du kunne bruke mer av det samme elementet for å utvide elementets effekt utover den vanlige 30-minuttersgrensen. Ikke mer å vente på at en vareeffekt skal utløpe før du kan bruke en annen!
  • Se opp for andre oppdateringer, inkludert forbedret kampskjermdesign.

Få tilgang til Raid Battles som vises i utsikten i nærheten

Med et eksternt Raid Pass, et kommende nytt element, kan du delta i et hvilket som helst Raid Battle du kan se på skjermen i nærheten, eller som du kan trykke på på kartet. Bare ett eksternt raidpass kreves for å delta i hvert raid, og du kan holde et begrenset antall ekstern raidpass om gangen. 20 trenere kan delta i samme Raid Battle, med et begrenset antall trenere som bruker et Remote Raid Pass. Raid Battles som du fullfører med et Remote Raid Pass vil telle mot eventuelle raidrelaterte forskningsoppgaver eller prestasjonsmedaljer.

Ved lanseringen vil trenere som kjemper eksternt i angrep ha den samme angrepskraften som Trenere som er i stand til å kjempe på raidstedet personlig. På et senere tidspunkt vil angrepsstyrken for trenere som kjemper eksternt bli redusert. Etterpå vil en trener som kjemper på raidstedet personlig ha høyere angrepskraft enn en trener som kjemper eksternt.

Vi vil gjøre justeringer av denne funksjonen over tid, inkludert endringer i antall trenere som kan være med eksternt, muligheten til å invitere venner til raid uansett hvor de befinner seg, og den nevnte justeringen til angrepskraft for trenere som kjemper på et raid eksternt . Vi kunngjør alle endringer og forbedringer via offisielle kanaler, så følg med på for ytterligere kunngjøringer og oppdateringer til denne funksjonen.

Vil du prøve denne nye funksjonen? Hold øye med et 1 PokéCoin-pakke som vil inneholde Remote Raid Passes, som snart kommer til butikken! Ved lansering vil Remote Raid Passes være tilgjengelige for kjøp individuelt til den spesialrabatterte prisen på 100 PokéCoins.

Motta en daglig bonus feltundersøkelsesoppgave

Ved midnatt hver dag vil du motta en bonusoppgave uten å måtte snurre en PokéStop! Disse oppgavene vil være forskjellige fra feltforskningsoppgaver du mottar fra PokéStops og vil fokusere på aktiviteter som du kan fullføre hjemmefra. Hvis du ikke har et åpent feltforskningsspor, åpnes et fjerde spor for å imøtekomme bonusoppgaven for deg. Imidlertid, hvis alle fire feltforskningsspor er fylt, vil du ikke motta bonusoppgaven.

Buddy Pokémon vil gi deg gaver å sende hvis du begynner å bli lav

Gaver er en viktig måte å holde kontakten med venner og dele ting. Buddy Pokémon din vil hjelpe deg der den kan, så den vil snart kunne gi gaver til deg! Når du går for lite på gaver, begynner kompisen din å gå til PokéStops i nærheten for å få mer for deg. Du vil se et varsel over kameratens portrett når det returneres med gaver i hånden (eller poten). En kompis på hvilket som helst kompisnivå vil kunne gjøre dette for deg!

Kjør opp Pokémon-en raskere

For øyeblikket kan det ta ganske lang tid å starte opp din Pokémon. Med denne oppdateringen vil du kunne gi Pokémon alle godteriene og Stardust som trengs for å få den opp til ønsket CP-nivå på en gang. Nå kan du fokusere mer på tiden din på å finslåtte dine kampferdigheter i GO Battle League!

Aktiver flere stjernestykker, heldige egg og røkelse om gangen for å forlenge effektvarighetene

Trenere som liker å spille Pokémon GO over lengre tid og optimalisere aktive bonuser, vil snart kunne hvile lett. Hver stjernestykke, heldig egg og røkelse har fortsatt en varighet på 30 minutter, men denne oppdateringen lar deg aktivere flere stjernestykker, lykkegg eller røkelse før effektene av effektene har slitt seg, noe som vil forlenge varighetene til elementers effekter. Du kan aktivere 200 av hvert element på en gang, men vær forsiktig! Når et element er aktivert, forsvinner det fra varesekken og kan ikke returneres. Bruk varene dine med omhu!

Andre oppdateringer

Her er noen andre oppdateringer til Pokémon GO som du snart kan oppleve.

  • Kampskjermer er polert. Måten HP-stolper vises på vil bli oppdatert for å være konsekvent på tvers av kampsystemer. Pokémon-typer vil nå også vises på kampskjermen, sammen med tekst som forteller deg om et trekk er supereffektivt eller ikke veldig effektivt.
  • Butikkikonet i Poké Ball-menyen vil snart vise et varsel hvis det er oppdatert rute

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.