Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Pokémon: La oss gå, Eevee! er ute nå for Nintendo Switch, og det er mye å lære om den mystiske mytiske Pokémon Meltan! Professor Willow trenger hjelp til å spore ned denne stål-typen Pokémon med noen nye Special Research-er du opptatt av oppgaven? Du kan komme i gang akkurat nå!

I tillegg til spesialforskningen, feltforskning med Pokémon opprinnelig oppdaget i Kanto-regionen og ikke vanlig funnet i Pokémon: La oss gå, Pikachu! og Pokémon: La oss gå, Eevee! vil være tilgjengelig fra nå til 27. november. Sørg for å se deg rundt i løpet av den tiden, da Pokémon som Omanyte og Kabuto kan forekomme i det oftere!

Kan ikke få nok av Pikachu og Eevee? Feire lanseringen av Pokémon: La oss gå, Pikachu! og Pokémon: La oss gå, Eevee! ved å vise din kjærlighet med nye Pikachu Cap og Eevee Cap-avatarer, nå tilgjengelig i Style Shop!

Og ikke glem å markere kalenderen din! Fra 23. november klokken 1:00 PST til 26. november klokken 1:00 PST, visse evolusjoner av Eevee-Vaporeon, Jolteon, Flareon, Espeon og Umbreon-så vel som Raichu og Alolan-skjemaet vil bli oftere i Raid Battles!

Så, Trenere, gjør deg klar for et helt nytt eventyr, og la oss gå!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.