The New Pokémon Snap Celebration feirer 30. april utgivelsen av New Pokémon Snap for Nintendo Switch!

I New Pokémon Snap reiser du til ukjente øyer for å fotografere en rekke Pokémon og lage din egen Pokémon Photodex. For å feire utgivelsen av spillet kan du nyte et arrangement i Pokémon GO inspirert av denne morsomme metoden for å forske på Pokémon-økologi gjennom fotografering!

https://newpokemonsnap.pokemon.com/en-us/

I feiringen av utgivelsen av New Pokémon Snap på Nintendo Switch, kan du se frem til et arrangement inspirert av det fotograferingsfokuserte spillet og Lental-regionen der det er satt! Pokémon inspirert av forskjellige habitater i Lental-regionen vil dukke opp oftere i naturen og i raid, et nytt avatar-element og et klistremerke vil være tilgjengelig, og Shiny Smeargle gjør sin Pokémon GO-debut!

Dato + tid

Fra torsdag 29. april 2021 klokken 10.00 til søndag 2. mai 2021 klokken 20.00 lokal tid

Funksjoner

  • Pokémon inspirert av ørkener, jungler og undervannslandskap i Lental-regionen – som Lotad, Cacnea og Ducklett – vil dukke opp oftere i naturen!
  • Smeargle vil vises i stillbilder oftere enn vanlig! Hvis du er heldig, kan du til og med støte på en skinnende smeargle! Vær oppmerksom på at Smeargle bare vil vises i stillbilder et begrenset antall ganger, og mens Shiny Smeargle ikke lenger vises etter at hendelsen er avsluttet, kan du støte på en under fremtidige hendelser.
  • Pokémon inspirert av Lental-regionen – som Vaporeon, Meganium og Trapinch – vil dukke opp oftere i raid!
  • Se frem til eksklusiv feltundersøkelse og tidsbestemt forskning som er fokusert på å ta øyeblikksbilder!
  • Et kamera-avatar-element og et kamera-tema gaveklistremerke vil være tilgjengelig i butikken under arrangementet! Det nye gave-klistremerket vil også være tilgjengelig fra PokéStops.

Husk å dele dine opplevelser og øyeblikksbilder med oss ​​på sosiale medier ved å bruke #GOsnapshot, Trainers! Vi ser frem til å se alle de fantastiske Pokémonene du møter under dette samarbeidsarrangementet.

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.