Pokemon GO med global challenge den 22 Juli. Her er hva du trenger å vite.

I løpet av dagen (22.juli) vil det være tre utfordringsvinduer hvor trenere fra hele verden vil måtte jobbe sammen med de i Chicago for å låse opp globale belønninger.

Under utfordring (Challenge) vil trenere i Grant Park i Chicago forsøke å låse opp fordelene for Pokémon GO spillere over hele verden ved å fange visse typer Pokémon.

Hver Pokémon-type vil være knyttet til en annen fordel, så trenere i Grant Park i Chicago må velge nøye hvilken Pokémon de fanger. Noen av utfordringene til de i Grant Park i Chicago kan være å prøve fange Pokémon-el-typen for å redusere avstanden som kreves for å klekke Egg, eller Grass-type Pokémon for å øke Stardust-bonuser eller andre Pokémon-typer for å sikre en rekke andre bonuser?

I mellomtiden vil trenere utenfor Chicago forsøke å fange så mange Pokémon som mulig under utfordringsvinduer for å forlenge bonusene som er låst opp av de som deltok i arrangementet.

Hvis trenere rundt om i verden fannger nok Pokémon, vil en mystery challenge (mystery utfordring) bli avslørt i Grant Park, når den er ferdig, vil dette utløse en ekstra spesiell bonus over hele verden (global extra-special bonus).

(Vi antar at siden eventen er i Chicago og tiden er CDT tid er det +7 timer. Eventen vil da være fra kl 17:00 (22.juli) til kl 02:00 (23.juli) Norsk tid)

Vi oppfordrer dere til å få med dere venner og familie på den største feiringen i Pokémon GOs historie!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.