Oppdateringen som nå kommer i Pokemon Go har tre nyheter, Men oppdateringen er ikke helt det mange har ventet på skulle skje i dag.

Der har den siste tiden kommet flere oppdateringer for å forbedre spillet og spille følelsen. Ny «Nerby» funksjon og Ditto er de siste i rekken og nå kommer der tre nye oppdateringer som vil gjøre spillegleden litt større og slippet litt enklere.

velg-pokemonSend inn flere Pokemon samtidig.

Etter den nye oppdateringen vil du nå være i stand til å overføre flere Pokémon samtidig til professor Willow. Du slipper altså nå å overføre en og en Pokemon, men kan nå velge alle de Pokemon du ønsker å veksel inn å gjøre dette samtidig.
For å bruke denne funksjonen er det bare trykk og hold på Pokémon du ønsker å sende inn til professor Willow i bytte for en candy.


pokemon-type-in-gymPokeGym

Du vil nå kunne se hvilken type Pokemon som er i en Gym. Der er nå lagt til en Pokémon typen ikon på Pokemon, slik at det kan være letter for deg å vite hvilen type Pokemon tilhører.


pokemon-buddyBuddy Pokemon

Du vil nå enkelt kunne se hvor mye Candy du har totalt på din Pokemon Buddy.
Hvor langt du totalt har gått med din Pokemon Buddy er blitt flyttet ned, der du ser hvor langt du har igjen å gå for å få Candy.

Oppdateringen som nå kommer i Pokemon Go har tre nyheter, Men oppdateringen er ikke helt det mange har ventet på skulle skje i dag. Der har den siste tiden kommet flere oppdateringer for å forbedre spillet og spille følelsen. Ny "Nerby" funksjon og Ditto er de siste i rekken og nå kommer der tre nye oppdateringer som vil gjøre spillegleden litt større og slippet litt enklere. Send inn flere Pokemon samtidig. Etter den nye oppdateringen vil du nå være i stand til å overføre flere Pokémon samtidig til professor Willow. Du slipper altså nå å overføre en og en Pokemon, men kan…

User Rating: Be the first one !

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.