Stjernestø eller stardust som det heter, er noe du får du når du fanger en Pokemon. Men hva bruker du stardust til ?

 

stardustDu får 100 stardust hver gang du fanger en Pokémon. Stardust skiller ikke mellom forskjellige typer Pokémon slik som candy, altså kan du bruke den på alle.

Så hva bruker du dette til?

Du bruker dette til å gjøre din Pokemon sterker, altså du kan gjør en «Power Up» for å øke CP og HP på din Pokemon. Men vær forsiktig når du bruker det. Det blir for tomt og i de fleste tilfeller er det bedre å fange flere Pokemon som du kan utvikle til en ny Pokemon med høyer CP.

Hvordan bruke stardust på den smarte måten?

Noen Pokemon er sjeldne. Andre er vanskelige å finne, mens andre igjen er vanskelig å fange. Det er på disse Pokemon det kan være er smart å bruke litt av ditt stjernestøv (stardust) på.

Et eksempel er om du har fanget Tauros (som du kan fange i USA). Du vet at det er liten sjanse for å fange denne på nytt siden du bor i Noge. Du kan da sette denne Pokemon som din Buddy (les mer om Pokemon Buddy systemet her.) for å få flere candy. Når du har smalet opp nok candy til å «Power Up» din Pokemon, så gjøre du det. Husk at det varierer fra vær Pokemon hvor mange Candy du trenger og hvor mye stardust du må bruke for å gjøre en Power Up.

Er du fortsatt ikke sikker på hvilken Pokemon bør du bør «Power Up» eller hvilken Pokemon du heller bør utvikle? Da bør du lese denne artikelen. 

User Rating: Be the first one !

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.