Hvilken Pokemon bør du samle på og hvilken bør du sende til professoren? Når du fanger pokèmon i Pokèmon GO vil du samtidig få en del candy og stardust. Disse kan du brukt til å evolve og levle pokèmonene dine. Men hvilken pokemon burde du satse på? Å hvilken bør du sende til professoren i bytte for en candy? 

Samle Pokemon og vent

Det er fristende å begynne «power up» Pokèmon ved å bruke stardust så fort du har mulighet til det, men dette er ikke altid det smarteste å gjøre. oftest sløser man da bort masse verdifull stardust for å få levlet opp CPen til nesten ingen nytte. Det beste er ofte å vente til du er over level 20. Du vil ettervært som du øker i levle finne Pomenon med med høyere CP. Etter som du samler opp nye pokemon med høyere CP kan du sende inn de med lavest CP til professoren i bytte for en candy. Det er også best å evolve først og så power up etterpå siden du da vet hvilket pokèmonen er verdt å satse på.

 

Pokemon IV kalkulator

IV betyr «Individual Power». Alle pokemon har sin egen IV som består av 3 forskjellige statistikker: stamina, attack og defense, disse statistikkene kan variere fra 0 til 15 på samme type pokemon og vil øke/redusere deres ferdighet i kamp.

 

Etter siste oppdatering er det å blitt en del vanskeligere og fange de beste pokèmonene. Ikke bare må du få tak i en med best IV, men også moveset (angrep.) er blitt viktigere. Er du kommet litt opp i level og  har planer om å evolve en pokèmon bør du derfor bruke en Pokemon IV kalkulatoren for å finne ut hvilken Pokemon som er best å evolve. Her kan du finne ut om hvilken pokèmon som vil gi best avkastning når du utvikler den, slik at du kan finne den beste.

 

Her finner du en Pokemon IV kalkulator: https://pokeassistant.com/main/ivcalculator

 

Her finner et brukervennlig kart som kan hjelpe deg med hvilken Pokemon du bør utvikle eller «Power Up»

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.