Regirock, Regice og Registeel gjenforenes og kommer tilbake til raid! Hvis du ikke har fanget dem alle enda, er dette den perfekte sjansen til å fylle Pokédex. Du kan også finne Pokémon for å motvirke dem i naturen og i Egg for å hjelpe deg med å bygge et formidabelt team for å ta på seg disse naturkreftene.

Regigigas, Colossal Pokémon, vil vises i EX Raids, med start i november. Hvis du kjøper en billett, kan du få sjansen til å møte Regigigas tidligere gjennom en spesiell begivenhet som vil inneholde Regigigas første opptreden i Pokémon GO!

legendary regice

Regirock, Regice og Registeel gjenforenes og vender tilbake til raid!

Dato + Tid

 • Fra fredag ​​1. november 2019, klokken 13:00. til mandag 4. november 2019, klokken 13:00 PDT

Egenskaper

 • Regirock, Regice og Registeel vil være tilgjengelige å møte i femstjerners raid.
 • Følgende Pokémon vil vises oftere i naturen: Geodude, Magnemite, Swinub, Aron og Spheal.
 • Følgende Pokémon vil klekkes oftere fra Egg: Aerodactyl, Shuckle, Sneasel, Skarmory, Snorunt og Beldum.
 • Hvis du er heldig, kan du møte Shiny Skarmory, Shiny Regirock, Shiny Regice eller Shiny Registeel!

Bonus

 • 2 × Inkubatoreffektivitet

En kolossal oppdagelse – en spesiell historiehendelse

En kolossal oppdagelse introduserer en Pokémon opprinnelig fra Sinnoh-regionen som er nært knyttet til Regirock, Regice og Registeel – Regigigas! Du kan kjøpe en billett for å få tilgang til en unik opplevelse med begrenset tid hvor du vil bli utfordret med en rekke oppgaver til å tjene et møte med Colossal Pokémon før den debuterer i EX Raids senere i november. Denne begivenheten har ikke et bestemt sted – hvis du har en billett, kan du delta hvor du kan spille Pokémon GO.

Dato + Tid

 • Denne spesielle forskningshistorien vil være tilgjengelig lørdag 2. november 2019, fra 11.00 til 19.00 i din lokale tidssone med et billettkjøp.

Egenskaper

En billett til denne spesielle forskningshistorien vil gi deg tilgang til en unik opplevelse du kan spille gjennom i løpet av den angitte perioden! Tilgang til dette arrangementet kommer med følgende.

 • En ny historiehistorie med spesialundersøkelse, med et tidlig møte med Regigigas, som dukker opp i Pokémon GO for aller første gang!
 • En kolossal oppdagelsesmedalje
 • Opptil 10 ekstra Raid-pass uten kostnad i løpet av den spesielle tidsperioden for spesiell forskning, når du snurrer en Photo Disc på et treningsstudio. Disse raidpassene vil ikke være tilgjengelige etter at hendelsesperioden er over. Du kan ikke holde mer enn ett Raid Pass samtidig.
 • En Unova-stein, en Sinnoh-stein og en eksklusiv avatarpose (se nedenfor!) Fra å utføre spesialforskningen

special avatar release

Billettdetaljer

 • For å motta spesialforskningen med tittelen A Colossal Discovery, må du åpne Pokémon GO under arrangementet lørdag 2. november 2019, fra 11.00 til 19.00 i din lokale tidssone. Etter at du har samlet den, kan du fullføre spesialundersøkelsen når som helst.
 • Billetten er USD 7,99 (eller tilsvarende i din lokale valuta) og kan kjøpes direkte fra butikken. Billetten kan ikke kjøpes med PokéCoins.
 • Billetter kan kjøpes fra når de går live til lørdag 2. november 2019, klokken 17:00. i din lokale tidssone. Følg med når de kommer live!
 • Billetten til denne spesielle forskningshistorien kan ikke refunderes. (Med forbehold om gjeldende lovgivning og unntakene som er angitt i vilkårene for bruk)

specialticketedevent

Hvordan kjøpe en billett og få tilgang til Special Research

Følg med på kanalene våre når billetter går live. Følg deretter disse trinnene for å få en billett til A Colossal Discovery.

 1. Trykk på Lær mer-knappen i butikken.
 2. Trykk på Kjøp-knappen.
 3. Du vil da motta en pop-up som indikerer at du har mottatt en billett til A Colossal Discovery. Når du har klikket OK, vises billetten i vareposen.
 4. Før arrangementet vil du motta en medalje. Når arrangementet begynner og du åpner appen i løpet av arrangementstiden, vil du få tilgang til spesialforskningen med tittelen A Colossal Discovery.

Når du mottar spesialundersøkelsen 2. november, vil du kunne fullføre den på et senere tidspunkt hvis du ikke fullfører den innen slutten av arrangementet. For en optimal spillopplevelse anbefaler vi imidlertid å prøve ditt beste for å fullføre forskningen lørdag 2. november 2019, fra 11.00 til 19.00. i din lokale tidssone. Ikke bekymre deg, Trenere – hvis du ikke kan delta i denne enorme begivenheten, kan du se frem til Regigigas kommer til EX Raids neste måned!

Vårt nye arrangement-billettsystem i spillet kombinert med det stedbaserte gameplayet som vi er kjent for, har åpnet døren for nye måter å skape innovative og morsomme opplevelser for spillere over hele verden. Planlegg deretter å ta ned Regirock, Regice og Registeel i femstjerners raid, da du trenger å fange dem for å fullføre spesialundersøkelsen! Samle andre trenere og vær forberedt på å ta på deg mange Raid Battles for å fullføre spesialundersøkelsen.

Husk å ta respekt for omgivelsene og andre i nærheten når du dykker inn i eventyrene dine. Gjør deg klar for en spennende razziahelg i november! La oss gå!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.