Kom deg ut og spill sammen i de lokale samfunnsparkene dine på Pokémon GO Community Day. I bare noen få timer hver måned kan du møte en spesiell Pokémon i naturen. I løpet av disse timene er det en sjanse for å lære et tidligere utilgjengelig trekk for den Pokémon eller dens Evolution, samt tjene noen Community Day-bonuser. Feir hva det vil si å være en del av Pokémon GO-samfunnet og få nye venner underveis!

Merk: Rask-TM-er og ladede TM-er vil ikke gi eksklusive trekk i løpet av Community Day. For å lære det eksklusive trekket, må du fange eller utvikle den omtalte Pokémon i løpet av Community Day timer.

Finn et møte i nærheten

Leter du etter Community Day eventdetaljer eller andre Pokémon GO-relaterte møter som skjer i byen din? Det er mange nettsteder og plattformer som Pokémon GO-spillere bruker for å organisere med lokalsamfunnene sine. For å få kontakt med andre trenere i nærheten, kan du prøve å søke etter bynavnet ditt i forbindelse med Pokémon GO på den foretrukne søkemotoren din, eller finne grupper i ditt område på sosiale mediekanaler, apper og nettsteder som Facebook, Discord, Slack, WhatsApp, og mer! Disse gruppene administreres uavhengig av spillere og er ikke sponset av Niantic, men gir gode muligheter til å møte trenere i ditt område.

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.