I et forsøk på å skape en enda mer meningsfull opplevelse for deg, har vi implementert spilljusteringer over hele verden. Å justere funksjoner er standard praksis for teknologi- og mobilspillindustriene, og vi anser oss som heldige at Pokémon GO har et fellesskap som er nyttig for å bestemme hva som fungerer og hva som kan forbedres.

I noen tid har vi implementert forskjellige spilldesignendringer, for eksempel å tilby flere elementer i områder med færre PokéStops, introdusere forskjellige butikkbunter og skreddersy raidnivåer for å passe lokalsamfunnene der raidene vises. Disse testene er ment å hjelpe oss med å gi den beste opplevelsen for forskjellige spillere over hele verden. Et nylig eksperiment var lanseringen av Legendary Raid Hour, og tilbakemeldingene dine var medvirkende til å forbedre denne nå mye glede av begivenheten, der lokalsamfunn over hele verden jobber sammen og skaper Pokémon GO-minner.

I løpet av den nærmeste fremtiden vil du kanskje legge merke til noen få endringer i spillet mellom store funksjonslanseringer. For å sikre at trenere får en sømløs opplevelse, ser vi nærmere på Pokémon GOs funksjoner og hvordan trenere får tilgang til dem. Selv om endringer tar tid, vil vi takke deg for din løpende støtte, og med fortsatte tilbakemeldinger, ser vi frem til å fortsette å vokse og utvikle spillet. Vår intensjon er å utføre endringer til alle trenere når vi har bestemt hva den beste opplevelsen er, basert på hva vi lærer sammen i småskala testene.

Hold deg trygg og fornøyd med å utforske!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.