Trenere,

I feiringen av Pokémon’s Grass-type måned, ønsker vi å trekke frem noen endringer i angrep av Grass-typen og Pokémon fra Grass-typen i Trainer Battles, sammen med noen få andre endringer.

Oppdateringer til eksisterende angrep i Pokémon GO

Det har vært oppdateringer til følgende eksisterende angrep i Pokémon GO.

Bullet Seed – Dette raske angrepet av gras-typen genererer nå energi raskere.
Energy Ball – Dette ladede angrepet av gras-typen når nå full ladning raskere og har en sjanse til å senke motstanderens forsvar med ett trinn.
Leaf Tornado – Dette ladede angrepet av gras-typen har nå en sjanse til å redusere motstanderens angrep med to etapper.
Ancient Power – Skadene som dette Rock-type Charged Attack omhandler, har blitt redusert i Trainer Battles.
Silver Wind – Skaden som dette Bug-type Charged Attack avtaler har blitt redusert i Trainer Battles.
Ominous Wind – Skadene som denne Ghost-typen Charged Attack avtaler har blitt redusert i Trainer Battles. Den når også full ladning mindre raskt.

Disse endringene vil gjøre Ancient Power, Silver Wind og Ominous Wind mer strategisk lik andre trekk som påvirker statistikk, men med høyere risiko for høyere belønning som disse trekkene tilbyr.

Pokémon som kan lære flere angrep

Følgende Pokémon vil kunne lære angrep de ikke kunne før.

Bellossom: Bullet Seed – Kombinasjonen av denne raske typen Fast Attack med Bellossoms Grass-type Charged Attack Leaf Blade gjør Bellossom til et kraftig alternativ som en gress-type bly.
Jumpluff: Aerial Ace – Sammenkobling av den ladede angrepet av den typen type Aerial Ace med den raske angrepet Bullet Seed gjør at Jumpluff kan bruke ladede angrep raskere.
Ludicolo: Energy Ball – Dette angrepet når raskere full lading enn Solar Beam, noe som gir Carefree Pokémon tilgang til et annet ladet angrep av typen Grass å bruke med forskjellige spillstiler. Energy Ball kan passe godt med Bubble, et av Ludicolos raske angrep!
Cradily: Bullet Seed – Dette raske angrepet av gress-typen vil lade opp Cradily’s Charged Attacks raskere.
Sunshine Form Cherrim: Fire-Type Weather Ball – Dette brann-type ladet angrep passer for en Pokémon som vises når det er solfylt ute.
Tangrowth: Rock Slide – Tangrowth kan fortsette å ha en dominerende ledelse mot Kyogre og Groudon i Master League mens de gjør Pokémon av typen Flying ofte brukt for å motvirke den mer avhengig av Protect Shields.

Sørg for å følge oss på sosiale medier, velge å motta pushvarsler og abonner på e-postene våre for å holde deg oppdatert.

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.