Har du noen gang ønsket å se hvem som er på toppen av spillet i GO Battle League? Fredag ​​10. april 2020 (PDT) kan du med lanseringen av GO Battle League-topplisten på PokemonGOLive.com! Topplisten lanseres like etter at GO Battle League endret seg fra Ultra League til Master League, og gir deg en mulighet til å se hvor du og andre kan stå rett etter at GO Battle League bytter til et nytt format.

Dette er hva du kan forvente av GO Battle League-topplisten.

  • Det vil vise de beste fem hundre trenere i verden og deres trinns kallenavn, lag, rekker, rangeringer og totale kamper.
  • Rangeringene er basert på foregående dags rangeringer i spillet for Trenere rangert 7 og oppover. Topplisten er planlagt å oppdatere mellom kl. 20.00. UTC og 10:00 p.m. UTC hver dag. (Vær oppmerksom på at oppdateringer av topplistene kan bli forsinket av ting som vedlikehold.)
  • Trenere med aktiv disiplinær handling eller upassende kallenavn på trener vil bli ekskludert uten forhåndsvarsel.
    Feir lanseringen av GO Battle League-topplistene med GO Battle Day: Marill søndag 12. april 2020! Dette splitter nye arrangementet vil inneholde Marill, Aqua Mouse Pokémon, og aktiviteter relatert til GO Battle League. Denne Pokémon av vann- og fe-type utvikler seg til Azumarill – en populær Pokémon i Great League!

Jo flere GO Battle League-kamper du vinner fra 11:00 til 2:00 p.m. lokal tid under arrangementet, desto flere sjanser får du til å møte Marill! I løpet av denne tidsperioden vises Marill som en garantert grunnleggende belønning etter din første og tredje seier. Bruk et Premium Battle Pass, så vil Marill vises etter hver seier som en garantert Premium Reward! Trenere vil også motta 2 × Catch Stardust for å fange Marill i løpet av denne perioden. Vær oppmerksom på at møtene som tjener som belønning for å rangere opp, for eksempel Pikachu Libre-møte på rang 10, vil forbli de samme.

I tillegg, hele dagen på GO Battle Day: Marill (fra 12:00 til 23:59 lokal tid), vil du kunne fullføre 20 sett med GO Battle League-kamper, opp fra de vanlige 5 settene, for en totalt opptil 100 kamper.

Følg med for mer informasjon om andre begivenheter i spillet som skjer i april! Sørg for å følge oss på sosiale medier, velge å motta pushvarsler og abonner på e-postene våre for å holde deg oppdatert.

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.