I løpet av de siste tre årene har vi ikke bare sett Pokémon GO vokse som et spill, men våre trenere vokser også som et fellesskap. Din lidenskap er det som inspirerte oss til å bringe opplevelsen av Pokémon GO Fest til enda flere trenere. Pokémon GO har alltid vært en unik spillopplevelse, og vi tror den alltid har vært ment å glede seg over alle på global skala. Vi var glade for å kunne gi den opplevelsen til både GO Fest-deltakere og trenere over hele verden gjennom Global Challenge.

Trenere klarte å fange et stort utvalg av Pokémon, oppsøke unnvikende Shiny Pokémon, handle med trenere fra hele verden og ta GO-øyeblikksbilder av Pokémon i forskjellige habitater. Det ble gjort venner, forskningen ble fullført, og hver trener kunne delta i Global Challenge som låste opp bonuser for alle å glede seg over. Vi tror Team GO Rocket så spenningen og ønsket å være en del av den også, og det er grunnen til at de dukket opp uanmeldt ved flere anledninger!

Vi ønsket å gjøre sommeren 2019 enda bedre enn somre i årene som gikk, så naturlig nok tenkte vi: “La oss gjøre flere Pokémon GO-fests!” Vi var glade for å kunne bringe tre oppslukende opplevelser til forskjellige regioner i verden. Det var en stor glede å bringe denne opplevelsen til Chicago, USA; Dortmund, Tyskland; og Yokohama, Japan. Vi vil spesielt takke alle våre partnere, de tre destinasjonsbyene som ønsket oss velkommen og alle som var med på å gjøre denne herkulære innsatsen mulig.

Og sist men ikke minst: takk, trenere, for at du gjorde årets begivenhetssommer til en fantastisk feiring over hele verden. Vi setter pris på deg, ditt engasjement og ditt engasjement for å utforske verden rundt deg med Pokémon GO.

Ikke bekymre deg, Trenere – sommeren kan være over, men det er fortsatt så mye å oppleve i Pokémon GO! Vi er glade for å kunngjøre de gjenværende Community Day-begivenhetene for 2019.

Hendelsesdatoer + ganger

12. oktober fra 11.00 til 14.00 lokal tid
16. november fra 11.00 til 14.00 lokal tid
14–15 desember fra 11:00 til 2:00 p.m. lokal tid begge dagene

I tilfelle du gikk glipp av det, har vi også avslørt detaljene om hva som står i vente for deg i løpet av hver uke med Ultra Bonus som trenere låste opp ved å fullføre Global Challenge! Du kan lese mer om det i vårt siste blogginnlegg: Ikke bare ønsketenkning – Ultra Bonusen er låst opp, og Jirachi har våknet!

I vår fortsatte innsats for å gjøre Niantic Live Event-opplevelsen så global og vidtrekkende som mulig, har vi flere spennende planer i vente neste år! Ikke glem: # NianticLive2020 pågår fortsatt. Tror byen din har den perfekte parken for å være vertskap for en Niantic virkelighet i verden? Nominer byen din ved å bruke hashtaggen # NianticLive2020 på Twitter og Instagram, og sørg for å involvere by- og reiselivsstyret ditt for å bringe Niantic Live Events til byen din!

Fra Community Days til Pokémon som opprinnelig ble oppdaget i Unova og ankom Pokémon GO, er det mye å se frem til resten av året. Vi håper du likte denne sommeren med begivenheter og ikke kan vente med å møte deg der ute neste sommer. Glad for å utforske!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.