Verden til Pokémon GO er i fare. En organisasjon kalt Team GO Rocket har invadert PokéStops og er i besittelse av Shadow Pokémon som oppfører seg underlig og ser ut til å ha vondt. Team GO Rocket er helt klart ikke bra, og vi trenger din hjelp! Professor Willow og teamlederne har jobbet hardt med å observere og undersøke disse hendelsene med Team GO Rocket, og de har kommet med en plan for å gjenopprette PokéStops og redde Shadow Pokémon!

1. Encounter Team GO Rocket – Spark og Professor Willow har observert Team GO Rocket-medlemmer som henger på misfargede PokéStops. Det ser ut til at de er etter ressursene fra PokéStops!

2. Battle Team GO Rocket – Når du begynner møtet med en Team GO Rocket Grunt, vil de utfordre deg til en kamp. Vi stoler på at du skal akseptere utfordringen deres og beseire dem!

3. Catch the Shadow Pokémon – Etter en vellykket kamp har du muligheten til å fange en Shadow Pokémon som Team GO Rocket uforsiktig forlot. Candela og professor Willow oppdaget at disse Pokémonene ser uvanlige ut og oppfører seg underlig fordi Team GO Rocket prøvde å gjøre dem sterkere gjennom unaturlige midler. Etter ytterligere forskning har professor Willow også funnet ut at Shadow Pokémon ikke kan omsettes av treneren som reddet dem med mindre de er renset først!

4. Purify the Shadow Pokémon – Takket være all din forskning har Blanche og professor Willow oppdaget en prosess som heter Purification. Ikke bare hjelper Rensing Shadow Pokémon tilbake til en mer normal tilstand, men Purified Pokémon kan også bli sterkere enn deres normale kolleger på grunn av takknemligheten de føler overfor Treneren som reddet dem!

Vi trenger så mange modige trenere som mulig for å beseire Team GO Rocket Grunts. Hold øye med, trenere! Det er på tide å gi alt vi har, og få slutt på Team GO Rockets onde planer!

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.