Det har lenge vært kjent at du kan utvikle din Eevee ved å bytte navn på den før du utvikler den. Men der en en måte til å gjøre dette på.

Den ene «hemmelige» måten er å bytte navn på din Eevee (les mer om det her). Den andre er litt mindre kjent, men du kan selv bestemme om du vil utvikle din Eevee til enten Espeon eller Umbreon. Vi har ikke kunnet bekrefte at trikset fungere 100%, men ryktene sier at om du følger metoden som vi beskriver her, kan du utvikle din Eevee til Espeon eller Umbreon.

Slik utvikler du din Eevee til Espeon eller Umbreon:

1. Sett den Eevee som du ønsker å utvikle som din Buddy.
2. Gå så 10km med den. (Du trenger å samle 2 candies.)

Evolver du den på dagtid blir den til Espeon
Evolver du den på kvelden blir den til Umbreon

Vi har ikke kunnet bekreftet at dette trikset fungere. Har du prøvd ut trikset vil vi gjerne ha tilbakemedling om det fungerte for deg.
Skriv en kommentar på Facebook om det fungerte eller ikke.

Det har lenge vært kjent at du kan utvikle din Eevee ved å bytte navn på den før du utvikler den. Men der en en måte til å gjøre dette på. Den ene "hemmelige" måten er å bytte navn på din Eevee (les mer om det her). Den andre er litt mindre kjent, men du kan selv bestemme om du vil utvikle din Eevee til enten Espeon eller Umbreon. Vi har ikke kunnet bekrefte at trikset fungere 100%, men ryktene sier at om du følger metoden som vi beskriver her, kan du utvikle din Eevee til Espeon eller Umbreon. Slik utvikler du din…

User Rating: 3.52 ( 3 votes)

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.