Professor Willow har ført en detaljert logg over forskningen sin om Team GO Rocket. Han har delt denne loggen med oss i håp om at vi kan støtte ham og teamlederne når det gjelder denne trusselen. Vi har utarbeidet rapporten hans for deg nedenfor og vil fortsette å oppdatere etter hvert som han deler flere av funnene sine.

Vær trygg og vær våken, trenere!


Mystiske komponenter

Dato: 10/22/19

Emne: [Willow Report] Mystiske komponenter

Under mine undersøkelser av disse overtakelsene kom jeg over disse rare objektene som Team GO Rocket Grunts ville slippe etter å ha blitt beseiret i kamp. Av hensyn til denne rapporten vil jeg referere til dem som Mystiske komponenter. Utsiden av disse gjenstandene ser ut til å være laget av en eller annen metalllegering, og de er kalde å ta på. Glassskjermene utstråler en lys-lilla farge. Jeg rørte ved skjermen til et av objektene for å se om det ville reagere, men ingenting skjedde.

Jeg håpet at Team GO Rocket Grunts brukte en slags enhet for å overta PokéStops og samle ressurser. Basert på det jeg vet så langt, ser det ut til at disse mystiske komponentene jeg har funnet å kunne tjene det formålet. Men med tanke på hvor avansert denne teknologien er, må det være en annen bruk for den. Jeg har jobbet med noe i laboratoriet mitt ved hjelp av teamlederne, og jeg tror vi kan være i stand til å bruke disse komponentene for å finne hvor Team GO Rocket gjemmer seg. Jeg trenger å fortsette forskningen. Vi må komme til bunns i dette.

—Professor Willow

Facebook

Bli med i vår Pokemon Go Facebook gruppe.

Du finner facebook gruppen her.